Електронният магазин не функционира!

Контакти


Борса "Усмивка"

Магазини и склад на едро за детски дрехи


адрес:

Телефони за връзка:

 

Въпроси и препоръкиМодни тенденции при детските дрехи


Както модата при възрастните, така и при децата се е развивала през годините и е претърпяла редица модификации с цел по-голямо удобство и по-красив и елегантен външен вид. Днес нашата мисия в предлагането на детски дрехи в онлайн магазин Усмивка е да обличаме децата във възможно най-качествените, удобни и практични дрехи, които да са неизменна част от ежедневието им изпълнено с игри и забавления.

Можем много да говорим за историята на детските дрехи, но трябва да признаем, че същинското й развитие започва през 20 век и именно на усилията на дизайнерите от тогава до днес дължим разнообразието на модели и постоянното подобрение качеството на детските дрехи.

Напоследък в модата се забелязва тенденция за завръщане кум така наречения "винтидж" стил или начина на обличане през 60-те години, но, разбира се, пречупен през призмата на нашето съвремие. Като че ли детската мода остава малко по-встрани от тази тенденция, тъй като идеята на детските дрехи е не да копират тези за възрастни, а да създават и следват свои собствени тенденции на развитие.

Запазена марка на детството от средата на 20 век до наши дни може би остават най-вече късите панталонки и бермудите. Преди всичко те са част от гардероба на момчетата, но през периода от началото до средата на 20 век започват значителни промени в нагласите по отношение на стила, докато се стига до 70-те години на 20-ти век, когато панталоните са окончателно покорени от нежния пол

По отношение на детската мода ви съветваме да залагате на дънките в ежедневното облекло на детето. Основните разлики между предложенията ни за панталонки и дънки за момчета и момичета е кройката и аксесоарите. По-големи джобове и спортна линия за момчетата и еластични дънки и клинове за момичета, които влизат в перфектни комбинации с туники и блузи с къс или дълъг ръкав. Определено не създаваме правила в модата за деца, защото това е работа на дизайнерите. А пък и всяко правило си има изключение, което е доказано не веднъж през историята. Ние виждаме мисията си в това да предлагаме качествени детски и бебешки дрехи на преференциални цени. Поддържаме големи колекции, които могат да задоволят всеки вкус и предпочитания и обличаме децата с най-важното- любов!